fbpx
Over ons

Wie zijn wij?

We zijn uw vastgoed specialist

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gericht op verbouwingen. Of u nu een institutionele belegger of een woningcorporatie vertegenwoordigt, een particuliere verhuurder of een huurder bent, David Management kan u op verschillende manieren ondersteunen. Met een brede expertise in de woningmarkt is David Managament één van de meest toonaangevende verbouwbedrijf in Nederland. David Management is dé contactpersoon voor al uw verbouwingen.

We spelen in op de wensen en eisen van uw organisatie en zijn een betrokken partner in de exploitatie van uw woningen. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, wij staan u graag bij als dé woningregisseur. David Management wilt zowel de opdrachtgever als de huurder zo goed mogelijk ondersteunen. Ons team verhuurt leegkomende woningen vrijwel altijd aansluitend.

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit. Wij staan u graag bij als dé woningregisseur. Onze missie: U ondersteunen met het waarmaken van uw droomhuis.

Professioneel

David Management neemt al uw ‘vastgoed’ zorgen uithanden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt en uw pand de aandacht krijgt die het verdient.

Ervaren

Met ons ervaren team van professionals is elke klus te klaren. Wij kennen de ins en outs van de bouwwereld en ondersteunen u in het proces.

Projecten waar wij trots op zijn

Een greep uit ons project portfolio

Wij willen u een kijkje in de keuken bieden tijdens de projecten van David Management. 

Bekijk hier een breed scala van door ons uitgevoerde projecten.

bouwbedrijf rotterdam